Δαναη Μιχαλακη Ηθοποιοσ - Η ηθοποιός διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Δαναη Μιχαλακη Ηθοποιοσ - Η ηθοποιός διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.. Η δανάη μιχαλάκη είναι κόρη του επίσης ηθοποιού γιώργου μιχαλάκη και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ζευγάρι στη ζωή με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, γιώργο παπαγεωργίου. Η δανάη μιχαλάκη μεγάλωσε στη συρό και συγκεκριμένα στην ερμούπολη (δείτε την ηλικία της στο τέλος του άρθρου). Η ίδια είναι κόρη του επίσης. Η ηθοποιός διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Την ηθοποιό δανάη μιχαλάκη υποδέχτηκε ο γρηγόρης αρναούτογλου, η οποία κάνει αρχικά η δανάη μιχαλάκη, αναφέρθηκε στο πως πήρε τον ρόλο:

«οι άγριες μέλισσες ήρθαν στη ζωή μου τη στιγμή που έλεγα μήπως έπρεπε να τα παρατήσω… στη ζωή μου, από τότε που τελείωσα τη σχολή υποκριτικής. Η δανάη μιχαλάκη μπήκε θριαμβευτικά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από τις «άγριες μέλισσες» όπου υποδύεται τη δρόσω, τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές, ηρωίδες της σειράς. Δανάη μιχαλάκη (δρόσω) και αμαλία καβάλη (μοδίστρα). «υπάρχει πίεση, υπάρχουν εντάσεις, αλλά γενικότερα υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα και στα δύο συνεργεία, με όλους τους ηθοποιούς», προσθέτει. Με βρίζουν πολλοί και πολλές, ειδικά οι πιο ηλικιωμένες κυρίες..

"Άγριες Μέλισσες": Ποια ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της ...
"Άγριες Μέλισσες": Ποια ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της ... from media.enikos.gr
Η κατερίνα διδασκάλου με τη μαρία κίτσου. Η δανάη μιχαλάκη η οποία έγινε ευρέως γνωστή ως δρόσω στις άγριες μέλισσες, βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα με αφορμή την εγκυμοσύνη της που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη. «υπάρχει πίεση, υπάρχουν εντάσεις, αλλά γενικότερα υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα και στα δύο συνεργεία, με όλους τους ηθοποιούς», προσθέτει. Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της «δρόσως» από τις άγριες μέλισσες. Να θυμίσουμε ότι η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου παντρεύονται στις 9 αυγούστου στη σύρο, όπου βρίσκεται το πατρικό της όμορφης ηθοποιού. Στα πρώτα επεισόδια της σειράς η δρόσω ήταν η αφορμή για τον φόνο του στέργιου καθώς πήγε να τη βιάσει. Η δανάη μιχαλάκη που υποδύεται τη «δρόσω», τη μικρή αδερφή που ο «σέργιος» προσπάθησε να βιάσει, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Η καταγωγή από τη πλευρά του πατέρα της είναι από την κρήτη και είναι κόρη του ηθοποιού γιώργου.

Η δανάη μιχαλάκη η οποία έγινε ευρέως γνωστή ως δρόσω στις άγριες μέλισσες, βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα με αφορμή την εγκυμοσύνη της που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη.

Η δανάη μιχαλάκη είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς «άγριες μέλισσες», η οποία ενσαρκώνει τον ρόλο της δρόσως. Το επόμενο βήμα στη σχέση τους ετοιμάζονται να κάνουν η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Μαρία κίτσου έλλη τρίγγου δανάη μιχαλάκη κατερίνα διδασκάλου λεωνίδας κακούρης γιάννης στάνκογλου κάτια δανδουλάκη παύλος ορκόπουλος δημήτρης γκοτσόπουλος βασίλης μπισμπίκης. «για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Στα πρώτα επεισόδια της σειράς η δρόσω ήταν η αφορμή για τον φόνο του στέργιου καθώς πήγε να τη βιάσει. Στο δρόμο με φωνάζουν δρόσω. Η δανάη μιχαλάκη, υποδύεται τη δρόσω στην τηλεοπτική σειρά «άγριες μέλισσες», μίλησε στην εκπομπή happy day για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος μετά τη συμμετοχή της στη σειρά. Η αγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε. Η κατερίνα διδασκάλου με τη μαρία κίτσου. «οι άγριες μέλισσες ήρθαν στη ζωή μου τη στιγμή που έλεγα μήπως έπρεπε να τα παρατήσω… στη ζωή μου, από τότε που τελείωσα τη σχολή υποκριτικής. Η δανάη μιχαλάκη είναι κόρη του επίσης ηθοποιού γιώργου μιχαλάκη και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ζευγάρι στη ζωή με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, γιώργο παπαγεωργίου. Η ηθοποιός δανάη μιχαλάκη γεννήθηκε στη σύρο στις 7 αυγούστου 1992 και είναι 28 ετών. Η δανάη μιχαλάκη που υποδύεται τη «δρόσω», τη μικρή αδερφή που ο «σέργιος» προσπάθησε να βιάσει, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Στο δρόμο με φωνάζουν δρόσω. Η δανάη μιχαλάκη υποδύεται στις άγριες μέλισσες τη μικρότερη από τις αδερφές ταμίρη. Η δανάη μιχαλάκη που υποδύεται τη «δρόσω» έδωσε χθες βράδυ την πρώτη της τηλεοπτική έχω γελάσει με μια σκηνή που δεν την έχει δείξει ακόμα, γιατί άκουγα τις κοιλιές των ηθοποιών να. Η δανάη κάνει έτσι το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με τους καλύτερους οιωνούς και φαίνεται μια πολλά η δανάη είναι όμως και μια πολύ όμορφη νεαρή γυναίκα και μάλιστα ιδιαίτερα ενεργή στα social. Η είδηση για τον γάμο της δανάης μιχαλάκη και το γιώργου παπαγεωργίου έχει δημιουργήσει έναν μικρό χαμό στον.

"Άγριες Μέλισσες": Ποια ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της ...
"Άγριες Μέλισσες": Ποια ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της ... from media.enikos.gr
Η δανάη μιχαλάκη που υποδύεται τη «δρόσω» έδωσε χθες βράδυ την πρώτη της τηλεοπτική έχω γελάσει με μια σκηνή που δεν την έχει δείξει ακόμα, γιατί άκουγα τις κοιλιές των ηθοποιών να. Η δανάη μιχαλάκη έκανε δημόσια εμφάνιση στο δημοτικό κηποθέατρο παπάγου για να παρακολουθήσει την παράσταση «αντιγόνη» του σοφοκλή, το κορυφαίο κείμενο της αρχαίας. Η ίδια είναι κόρη του επίσης. Η καταγωγή από τη πλευρά του πατέρα της είναι από την κρήτη και είναι κόρη του ηθοποιού γιώργου. Η αγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε. Στο δρόμο με φωνάζουν δρόσω. Η δανάη μιχαλάκη υποδύεται στις άγριες μέλισσες τη μικρότερη από τις αδερφές ταμίρη. Η καταγωγή του πατέρα της είναι από την κρήτη.

Μαρία κίτσου, έλλη τρίγγου, δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος.

Γιάννης στάνκογλου και λευτέρης χαρίτος. Η δανάη μιχαλάκη, υποδύεται τη δρόσω στην τηλεοπτική σειρά «άγριες μέλισσες», μίλησε στην εκπομπή happy day για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος μετά τη συμμετοχή της στη σειρά. Η δανάη μιχαλάκη μεγάλωσε στη συρό και συγκεκριμένα στην ερμούπολη (δείτε την ηλικία της στο τέλος του άρθρου). Η είδηση για τον γάμο της δανάης μιχαλάκη και το γιώργου παπαγεωργίου έχει δημιουργήσει έναν μικρό χαμό στον. «για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. «υπάρχει πίεση, υπάρχουν εντάσεις, αλλά γενικότερα υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα και στα δύο συνεργεία, με όλους τους ηθοποιούς», προσθέτει. Η δανάη μιχαλάκη υποδύεται στις άγριες μέλισσες τη μικρότερη από τις αδερφές ταμίρη. Η ίδια είναι κόρη του επίσης. Η δανάη μιχαλάκη είναι κόρη του επίσης ηθοποιού γιώργου μιχαλάκη και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ζευγάρι στη ζωή με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, γιώργο παπαγεωργίου. Στο δρόμο με φωνάζουν δρόσω. Δανάη μιχαλάκη (δρόσω) και αμαλία καβάλη (μοδίστρα). Η δανάη μιχαλάκη που υποδύεται τη «δρόσω» έδωσε χθες βράδυ την πρώτη της τηλεοπτική έχω γελάσει με μια σκηνή που δεν την έχει δείξει ακόμα, γιατί άκουγα τις κοιλιές των ηθοποιών να. Να θυμίσουμε ότι η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου παντρεύονται στις 9 αυγούστου στη σύρο, όπου βρίσκεται το πατρικό της όμορφης ηθοποιού.

Ανάμεσα στο κοινό, που απόλαυσαν τη θεατρική παράσταση, βρέθηκαν αρκετές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, ανάμεσα στις οποίες ξεχώρισε η δανάη μιχαλάκη. Πολύ δημιουργική είναι αυτή η περίοδος για τη δανάη μιχαλάκη, καθώς επιμελείται τις λεπτομέρειες του πολιτικού γάμου της με τον γιώργο παπαγεωργίου. Στο δρόμο με φωνάζουν δρόσω. Με βρίζουν πολλοί και πολλές, ειδικά οι πιο ηλικιωμένες κυρίες.. Μαρία κίτσου, έλλη τρίγγου, δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος.

"Άγριες Μέλισσες": Ποια ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της ...
"Άγριες Μέλισσες": Ποια ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της ... from media.enikos.gr
Η καταγωγή από τη πλευρά του πατέρα της είναι από την κρήτη και είναι κόρη του ηθοποιού γιώργου. Να θυμίσουμε ότι η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου παντρεύονται στις 9 αυγούστου στη σύρο, όπου βρίσκεται το πατρικό της όμορφης ηθοποιού. Η καταγωγή του πατέρα της είναι από την κρήτη. Η δανάη μιχαλάκη, υποδύεται τη δρόσω στην τηλεοπτική σειρά «άγριες μέλισσες», μίλησε στην εκπομπή happy day για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος μετά τη συμμετοχή της στη σειρά. Γιάννης στάνκογλου και λευτέρης χαρίτος. Με βρίζουν πολλοί και πολλές, ειδικά οι πιο ηλικιωμένες κυρίες.. Στο δρόμο με φωνάζουν δρόσω. Μαρία κίτσου, έλλη τρίγγου, δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος.

Η δανάη μιχαλάκη, υποδύεται τη δρόσω στην τηλεοπτική σειρά «άγριες μέλισσες», μίλησε στην εκπομπή happy day για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος μετά τη συμμετοχή της στη σειρά.

«υπάρχει πίεση, υπάρχουν εντάσεις, αλλά γενικότερα υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα και στα δύο συνεργεία, με όλους τους ηθοποιούς», προσθέτει. Η δανάη μιχαλάκη δεν μασάει τα λόγια της: «για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Με βρίζουν πολλοί και πολλές, ειδικά οι πιο ηλικιωμένες κυρίες.. Η καταγωγή του πατέρα της είναι από την κρήτη. Η δανάη μιχαλάκη μπήκε θριαμβευτικά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από τις «άγριες μέλισσες» όπου υποδύεται τη δρόσω, τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές, ηρωίδες της σειράς. Η καταγωγή από τη πλευρά του πατέρα της είναι από την κρήτη και είναι κόρη του ηθοποιού γιώργου. Η ηθοποιός δανάη μιχαλάκη γεννήθηκε στη σύρο στις 7 αυγούστου 1992 και είναι 28 ετών. Η δανάη μιχαλάκη φιλοξενήθηκε στο «the 2night show», όπου συστήθηκε στο κοινό στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Να θυμίσουμε ότι η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου παντρεύονται στις 9 αυγούστου στη σύρο, όπου βρίσκεται το πατρικό της όμορφης ηθοποιού. Πολύ δημιουργική είναι αυτή η περίοδος για τη δανάη μιχαλάκη, καθώς επιμελείται τις λεπτομέρειες του πολιτικού γάμου της με τον γιώργο παπαγεωργίου. Η δανάη μιχαλάκη έκανε δημόσια εμφάνιση στο δημοτικό κηποθέατρο παπάγου για να παρακολουθήσει την παράσταση «αντιγόνη» του σοφοκλή, το κορυφαίο κείμενο της αρχαίας. Η δανάη μιχαλάκη που υποδύεται τη «δρόσω», τη μικρή αδερφή που ο «σέργιος» προσπάθησε να βιάσει, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Η δανάη μιχαλάκη που υποδύεται τη «δρόσω», τη μικρή αδερφή που ο «σέργιος» προσπάθησε να βιάσει, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο δαναη μιχαλακη. Η δανάη μιχαλάκη που υποδύεται τη «δρόσω», τη μικρή αδερφή που ο «σέργιος» προσπάθησε να βιάσει, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook